7 veckor…vad tiden går fort när man har roligt !! Killarna är så glada och lekfulla, dom gillar att vara ute tillsammans med oss andra, nyfikna och framåt, och duktiga på att kissa och bajsa ute, hoppas dom blir snabbt rumsrena framöver smiley Dom är avmaskade för 3.de gången, snart är det dags för veterinärbesiktning !

Lahkki ska flytta till Kopparberg, Lotka til Umeå, Linus till Örebro, och Lukas letar fortfarande ett bra hem ! Linus matte kände at det var något helt speciellt med Linus, och kände att det var “hennes” valp, och lite senare upptäckte hon att han har precis samma registreringsnumret som hennes gamle hund, bara födelseåret som är olika…visst måste det vara förutbestämt smiley

Vi har provat på att åka bil med gänget, det gick bra, några fler turer ska det bli innan dom flyttar! Det har varit mycket folk och hälsat på, och valpar och stora hundar tycker det är toppen !

Lahkki fick hälsa på sin blivande “storasyster” Lectra, en stooor och vacker dobermantik, som hade sitt varma täcke på när dom träffades, alltså liknade hon inte alls dom andra lapska som Lahkki är van vid…men han lufsade rakt bort och hälsade glatt på Lectra …det kändes riktigt bra att se !

Nu har jag lagt ut några fler bilder i galleriet..några från resan till Oslo och Alvar :

och några från valparnas 7 veckors dag…

fler kommer snart….

Titta gärna på Inger Johannes bilder också…hon och Joika och Siv och Cira var på valpbesök från Norge !